Zo hebben coachees

het traject ervaren:

{

Meer zelfinzicht

“Het coachingstraject met Maaike viel voor mij perfect samen met de stap naar een nieuwe functie binnen de organisatie waar ik werkzaam ben. De sessies met Maaike waren intensief en van grote toegevoegde waarde. Met haar vragen heb ik veel inzicht gekregen in mijn manier van handelen en de invloed op anderen. Meer zelfinzicht en haar tips & tricks hebben ertoe geleid dat ik steviger in mijn schoenen sta en mijn werk (nog) beter uit kan voeren!”

– Imkje Bouma

{

Persoonlijke cases & drijfveren

“Tijdens het traject lag de focus steeds meer op een aantal persoonlijke zaken en drijfveren. Door persoonlijke cases te evalueren en hierin gecoached te worden was het voor mij zeer waardevol en fijn om van alle motivaties en issues een helder beeld te kunnen schetsen. Ik vond het ontzettend waardevol om hiermee aan de slag te gaan omdat het voor mezelf veel meer rust & ruimte heeft opgeleverd in mijn hoofd en te leren dealen met bepaalde negativiteit en onzekerheden. Daarnaast heeft Maaike mij aangemoedigd en toegejuicht hoe ik momenteel al bezig ben met mijn persoonlijke ontwikkeling, dit is voor mij ontzettend waardevol.”

– Eline Hospes

{

Van burn out naar in je kracht staan

“Maaike heeft een belangrijk rol gespeeld voor mij als young professional. Na mijn studie begon ik vol enthousiasme aan mijn eerste baan, om na een half jaar tot de conclusie te komen dat ik volledig was opgebrand. Op 23-jarige leeftijd zat ik thuis met een burn out, zo had ik me dat niet voorgesteld!

Maaike heeft mij geholpen met een stukje acceptatie en wist rust en orde te scheppen in de grote chaos in mijn hoofd. Tijdens onze gesprekken voelde ik mij gehoord en begrepen, kreeg ik praktische handvatten maar werd ik ook geconfronteerd met mezelf. Ze zet je op een prettige manier aan het denken, waardoor ik alles stap voor stap weer op de rit kreeg.

Bij mij ging het roer volledig om, zowel privé als in mijn carrière. Ondertussen werk ik al jaren met veel plezier aan mijn eigen bedrijf in een richting die bij mij past! Ik denk nog vaak terug aan haar waardevolle adviezen en pas deze steeds weer opnieuw toe in een nieuwe situatie.”

– Suzan Ockhuizen

{

Steviger in mijn schoenen

De coaching en het verloop was heel prettig en op een goed tempo. De oefeningen die niet alleen lieten inzien wat je nu echt wilt, maar ook waar je goed in bent hebben mij geholpen met een stukje bevestiging van wat er nu echt bij mij past. Ook voor de toekomst en het maken van keuzes in mijn verdere carrière heeft het mijn ogen geopend voor de dingen die belangrijk zijn voor mij in een baan en een werkomgeving. Ik merk dat ik steviger in mijn schoenen sta in keuzes en deze ook gemakkelijker maak. De communicatie tijdens de sessies was altijd warm en helder, ik heb vaak het gevoel gehad zelf ergens achter te kunnen komen door de oefeningen, dat heb ik als erg prettig ervaren!

– Nienke